momenteel geen huisbezoek mogelijkheid

Lieve pup geïnteresseerden,

Helaas, daar onze hondjes gewoon bij ons in huis wonen, is het niet meer mogelijk om ons persoonlijk te bezoeken, een pre-pup bezoek, wat eigenlijk wel mijn voorkeur heeft en een voorwaarde is om bij mij op de wachtlijst te komen.

Momenteel neem ik geen mensen meer aan op de wachtlijst.

Door deze rare/nare situatie waarin wij allen zijn terecht gekomen is de aanvraag naar pups dusdanig hoog, dat het lastig is om de vele mailberichten die ik ontvang te beantwoorden, daar ik, naast mijn hobby, de hondjes, ook nog gewoon een baan heb. Ik doe mijn best om iedereen zo snel mogelijk een antwoord te sturen. Korte, summiere emailberichten, de standaardversie welke naar meerdere fokkers worden gestuurd, zullen later beantwoord worden.

Uiteraard zal er straks, wanneer er wel een nestje in aantocht is, en de situatie nog steeds vereist dat er aangepaste maatregelen genomen worden, wel de mogelijkheid zijn om op bezoek te komen, na overleg, want net zoals ik het belangrijk vind de eventueel toekomstige baasjes te leren kennen, kan ik mij voorstellen (daar hoop ik zelfs op) dat ook het toekomstige baasje graag ziet waar en bij wie het pupje geboren is.

Ik wens jullie allen voor nu een goede gezondheid toe en hopelijk ontmoeten we elkaar in de toekomst.

Vriendelijke groet, Tina