Onze teckels

Gretchen van Mika’s Place

                                                                  geboren 15 maart 2014                                                                                                          Gretchen is onze zachtaardige, stille dame. Zij heeft ons twee prachtige nestjes gegeven, met 10 mooie lieve nakomelingen. Twee van die kanjers wonen bij ons. Zij is zo’n lieve en bezorgde moeder, dat het haar zoveel energie kost, ook ver daarna, wanneer de pups al groter zijn, dat we besloten hebben dat zij een mooie taak volbracht heeft en nu gewoon van haar “pensioen” mag genieten.  Sowieso zouden 3 nestjes in een hondenleven het maximum zijn, maar dat willen we voor haar niet, het is mooi geweest! Ze verdient het en kan straks gewoon een beetje “mee-moederen” over eventuele toekomstige nestjes van de andere mama’s.

 

Maudi van Mika’s Place NJK’17

 
 geboren 12 juli 2016
Maudi is een ontzettend lieve en zachtaardige hond, behalve wanneer ze zwanger is en pups heeft. Een feeks wordt het dan! gelukkig is haar lieve karakter snel weer zichtbaar, wanneer ze besluit dat het mooi geweest is en de verzorging van de pups aan haar baasje over laat. Zij heeft nu 1 nestje gehad en zij heeft 6 ontzettend mooie, lieve en sociale pups voortgebracht. Van die pups is 1 dame bij ons blijven wonen. Maudi is een echte showhond, daar waar een andere hond meer van jagen of agility  houdt, is zij gelukkig wanneer ze naast mij mag lopen in de ring. Dat is wat ik altijd voorop heb gesteld, de hond moet het leuk vinden, welke sport je ook doet. Gretchen en Neela hebben in de ring gelopen, zij hebben hun benodigde kwalificaties gehaald, maar je doet ze er geen plezier mee, en daarom ben ik ook snel gestopt met hen te showen. Maudi heeft nog ambities, dus zal zeker in de toekomst nog in de ring te zien zijn.

New First Lady vom Käthemar (Neela)

geboren 4 oktober 2016
Neela is geboren uit de combinatie Gretchen x Marley v.d. Mibaf’s Hoeve. Zij is een gekke hond. Af en toe een ongeleid projectiel, maar kan ook ontzettend aanhankelijk zijn. Een hond met karakter. Zij heeft haar kwalificaties gehaald in de showring, maar werkt liever met haar neus.

Lotus vom Käthemar

                                                                geboren 8 april 2018

Augen wie zwei Sterne vom Käthemar (Sterre)

                                                                        geboren 5 april 2018