Show uitslagen

showuitslagen

Op 28 oktober 2018 heeft Maudi op de clubmatch in Venray een mooie 1 uitmuntend behaald en werd BOS.  Sterre (Augen wie zwei Sterne vom Käthemar) werd beste puppy, en sleepte in de erering zowaar een beker binnen. 🙂 Op de leeftijd van 6,5 maand al zo’n een prachtig keurrapport krijgen, trots op al mijn hondjes, maar op Sterre, met al haar ups and downs,  net dat kleine beetje extra! Met dank aan keurmeester Jos Roberts uit Nederland.

 

Een dag later. op zondag 9 september 2018 behaalde Sterre in Rotterdam ook een eerste plaats in de klasse minor-baby met een kwalificatie Veel Belovend, werd ook beste baby en mocht ook de erering in. Heel veel dank aan keurmeester Eddie Patterson uit Ierland.

Op zaterdag 8 september 2018 behaalde Lotus in Rotterdam een mooie 1ste plaats in de klasse minor-puppy met een kwalificatie Veel belovend, werd beste baby en mocht de erering in. Dank aan keurmeester John Muldoon uit Ierland.

 

Op 11 augustus 2018 op de WUT (Welt teckel Union) in Amsterdam behaalde Maudi een mooie 2de plaats van de 8 in de open klasse, met een Uitmuntend, Lotus een 2de plaats in de minor-puppy klasse met een Veel Belovend en Sterre deed haar best en behaalde toch nog een 3de plaats met een kwalificatie Belovend. Dank aan keurmeester Dick Rutten uit Nederland.

Op  9 augustus 2018 hebben Lotus en Sterre hun eerste stapjes in showland gezet.  In Amsterdam op de BeneluxWinner werd Lotus 2de met een Veel Belovend als kwalificatie en Sterre kreeg een mooie eervolle derde plaats ook met een Veel Belovend. Dank aan keurmeester Timothy Thomas uit Australië.

 

Op 1 juli 2018 mocht Maudi voor de eerste keer na haar nestje weer een show lopen in Genk (B). Dit werd tevens haar eerste buitenlandse show en wat zijn we trots op haar! Zij behaalde: 1U, beste teef, CAC en CACIB en BOB.

keurmeester: Jadranka Mijatovic (HR) (Kroatië)

16 december 2017, kerstshow in Gorinchem: Maudi: 1U, beste teef, CAC en CACIB.  Met het behalen van dit laatste CAC heeft zij, op de leeftijd van 17 maanden, al voldoende punten voor het Nederlands Kampioenschap. Dit kan echter pas toegekend worden met 27 maanden, dus nog even wachten.

Keurmeester: Jan Blom (NL)

Op 10 december , de Winner: uitslag 2U. Met dank aan keurmeester Petru Muntean (RO)Op 8 december tijdens de Holland Cup behaalde Maudi 1ZG, ze had haar dag niet. 😉 Met dank aan keurmeester Rachel Dijkhorst-Noij (NL)

 

Op 4 november 2017 behaalde Maudi in Bleiswijk: 1U, CAC en CACIB, werd beste teef en BOB.                                                                                                  Een dag later, op 5 november was Maudi niet het type van deze keurmeester en behaalde zij een 1ZG.

.

Keurmeester: Kjell Lindström (SE) (04-11) en Vivian Philips (GB) (05-11)

 

 

Op 15 oktober 2017 heeft Maudi op de NTC clubmatch de kwalifikaties 1U, Beste teef, BOB en 5 BOS/BOG behaald.

Keurmeesters: Jos Roberts, Jan Blom en Jos Dekker

 

Op 30 september 2017 is Maudi v. Mika’s Place in Maastricht op de leeftijd van 14 en een halve maand, definitief Nederlands Jeugdkampioen geworden. Ook werd zij BOB, best of breed.

Keurmeester: Peter Friedrich Berchtold (A)

 

Maudi heeft in Rotterdam op 29 juli 2017 wederom een 1 Uitmuntend behaald in de jeugdklasse. Ze werd ook beste jeugdhond van de standaard kortharen. Daarna mocht ze de ere-ring in en daar werd ze beste jeugdhond van de rasgroep 4.

Keurmeester ras keuring: John Wauben (NL)                                                          Keurmeester ere-ring: Anita Gielisse (NL)

 

Op 3 februari 2017 is Maudi v. Mika’s Place in Eindhoven beste pup van het ras geworden met een zeer mooi keuringsrapport en een Veel Belovend als kwalificatie. Daarna is zij nog derde geworden in de puppy klasse in de ere-ring. Een prachtig resultaat! Dank Mieke de Boer voor het voorbrengen.

Keurmeester ras keuring: dhr. Th. Leenen (BE)                                                 Keurmeester ere-ring: dhr. C.F. Rutten (NL)

 

Op 10 december 2016 heeft Maudi op de Winner in Amsterdam haar eerste stapjes op een show gezet. Zij werd meteen beste pup met een Veel Belovend en zij mocht de ere-ring in.

Keurmeester: Elisabeth Rhodin (SE)